Olimpiyat Elçimiz Paris Yolcusu

Paris Olimpiyatlarının başlamasına sayılı günler kala ilimiz sporcularından Milli Boksör Gizem Özer Boks Milli Takımı ile bugün Paris'e gidecek.

Olimpiyatlara katılma hakkını geçen yıl elde eden ve Olimpiyat çalışmalarını Milli Antrenörü Cemil Döndü ile planlayarak gerçekleştiren Gizem Özer 27 Temmuz’da ringe çıkacak.
Olimpiyatların her sporcunun rüyası olduğunu belirten Gizem Özer; “Ben bu rüyamı gerçeğe dönüştürdüm. Çok büyük emek verdim ve bunun karşılığını aldım. Milli Takım ve ilimiz Boks İl Temsilcisi Boks Antrenörü Cemil Döndü ile birlikte Olimpiyat hedefimize ulaşmak adına gerekli hazırlıklarımızı yaptık. Artık sadece olimpiyatları ve hedefimiz olan madalyayı düşünüyorum. Gerçekten çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdim ve olimpiyatlara hazırım. İyi bir kura çekerek hedefim olan Olimpiyat madalyasına kavuşmak istiyorum. Bana her zaman inanan ve destek verenlerden son kez bir istekte bulunuyorum. Paris Olimpiyatlarında hedefime ulaşmam için dana destek vermeye devam etsinler.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme