Omrak: Zafer Keban'ın Olacak!

Zafer Partisi Keban Belediye başkan adayı Mustafa Doğan oldu

Zafer Partisi Elazığ İl Başkanlığı Keban Belediye başkan adayını açıkladı. İl Başkanı Onur Omrak Keban İlçesi için Belediye Başkan Adayını Mustafa Doğan olarak belirlediklerini söyleyerek; “Burada partililerimiz ile birlikte ilk belediye başkan adayımızı açıklıyoruz. Yaptığımız kamuoyu ve merkez yoklamaları sonucunda listemizin en başındaki isim Sayın Mustafa Doğan olmuştur. Yıllarca Elazığ’da bir çok işletmede Elazığ’ın gelişmesinde verdiği önemi memleketi olan Keban’da taçlandıracağına şüphemiz yoktur. Zafer Keban’ın olacak.” Dedi.

DOĞAN; “KEBAN ARTIK SAHİPSİZ DEĞİL”

Zafer Partisi Keban Belediye Başkan Adayı Mustafa Doğan ise “Doğup büyüdüğüm topraklara hizmet için geldim” diyerek; “Keban ne yazık ki diğer ilçelerimiz gibi hep geri bırakıldı. Sadece Elazığ’ın değil Türkiye’nin en önemli yerleşim yerlerinden biri olan Keban artık sahipsiz değil. 7-24 yaşayan bir Keban olacak ve Keban yapacağımız projelerle Türkiye’de örnek bir ilçe olacak. Yatırımcıların odak noktası haline gelecek olan ilçemizin tarihi yapıları ön plana çıkacak. Keban’da yaşayan herkesin geliri yaptığımız projelerle artacak ve Keban istihdam merkezi haline gelecek.”

Keban için bir çok yatırımcıdan söz alıp geldiğini ifade eden Doğan; “Zafer Partisinin örnek belediyecilik anlayışının odak noktası Keban’dır. Böylesine jeopolitik bir yerin daha fazla geride kalmasına müsaade etmeyeceğim. El birliğiyle Keban’ı kalkındıracağız, Kebanlılar artık çocuklarını işe sokmak için kimseye rica ve minnet etmeyecek. Kendileri iş sahibi olacaklar. Zafer Yakın Meşaleleri Yakın”diye konuştu.

Zafer Partisi Keban Belediye Başkan adayı Mustafa Doğan kimdir ?

1978 Keban doğumlu olan Mustafa Doğan uzun yıllar Elazığ’da Cafe Restuarant sektörlerinde hizmet vermiş olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme