Ordu Basınının Acısı Diline Vurdu!

Ordu Altaş TV'de her pazartesi saat 21.00'de yayımlanan Tam Saha Programı'nda yorumcular ve Ordu Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Kemal Poyraz köşe yazısında Elazığspor'u Derin Devletin Şampiyon ettiğini dilegetirdiler…

Yıllar sonra gelen şampiyonluğu kutlamaya hazırlanan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un play-Off finalindeki rakibi olan 52 Orduspor cephesi acısından ne dediğini bilmemeye başladı.

Ordu’da yayım hayatı sürdüren Ordu Altaş TV’de yayımlanan Tam Saha Programında Elazığspor’u derin devletin şampiyon yaptığı ima edildi. Her pazartesi saat 21:00’de Altaş TV’de Ahmet Öztürk’ün
Moderatörlüğünde ve Ömer Kılıç, ve Metin Kır’ın yorumcu olarak katıldığı Tam Saha Programı’nda Eski Adalet ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar kastedilerek, Elazığspor’un şampiyonluğuna gölge düşürülmek istendi. VAR’da ki hakemler Koray Gençerler ve Özgür Yankaya’ya büyük tepki gösteren yorumcu Körler ve Sağırlar birbirini AĞAR’lar” yorumunda bulunarak AĞARLAYA, AĞARLAYA zaten bu hale geldi söylemleri Bordo-Beyazlılar tepkisine neden oldu.

OLAY GAZETESİ YAZARI: ASLANI KEDİYE BOĞDURDULAR

Öte yandan Ordu Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Kemal Poyraz'ın bu haftaki yazısında geçtiğimiz cumartesi günü 52 Orduspor FK, Çimentaş Elazığspor ile oynanan PlayOff final müsabakasını ele alarak; “Derin devlet kelimesini duyduğumda ilk aklıma eski bakanlardan Mehmet Ağar gelir. Kendisinin de Elazığlı olduğunu çok eskilerden bilirim. O dakikada verilen kırmızı kart verilmemiş olsaydı o eyyamcı hakem başak bir neden bulup bizi yine Elazığspor’a yendirecekti. Bunu yazarken aklıma askerlikte sık kullanılan “ Asker ocağında aslanı kediye boğdururlar” sözü aklıma geldi. Rams Park stadında da aynen öyle oldu, 52 Orduspor’u kediye boğdurdular.”dedi.

İşte Ordu Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Kemal Poyraz'ın Tepki Çeken O Yazısı:

Ordu Basınının Acısı Diline Vurdu!

RAKİBİNİZ ELAZIĞSPOR, MEHMET AĞAR İŞİ TEPEDEN HALLEDER

“52 Orduspor finale çıktığında rakibi Çimentaş Elazığspordu. Elazığspor 3.lig 2.grubu 2.sırada bitirmiş, grupta takım diyebileceğimiz Batman Petrolspor grupta şampiyon olmuştu. Üç ve dördüncü grupta final oynayacak takımlar ise Erbaaspor ve Muşspor olunca iki eski kaptanımız Alpago Cumhur Akbay ve Kürşat Duymuş’u arayarak kendilerini tebrik ettim. Alpago Cumhur Akbay 52 Orduspor’un, Kürşat Duymuş ise, Muşspor’un sportif direktörleri. Kağıt kalem üzerinde Muşspor favori gibi gözükse de şampiyonluk ipini penaltı atışları sonrasında Erbaaspor göğüsledi. Şimdi gelelim sadede; 52 Orduspor’un 25 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Galatasaray Ali Sami Yen spor kompleksi Rams Park stadında oynanacak olan final maçına. Kürşat Duymuş ile bu maçı konuşurken, Biz Ordulular o stadı 19 yıl önce olduğu gibi doldurur, şampiyon olarak Ordu’ya döneriz dediğimde, kaptan siz kiminle dans ettiğinizin farkında değilsiniz. Rakibiniz Elazığspor, Mehmet Ağar işi tepeden halleder, sizde elenmiş olarak Ordunun yolunu tutarsınız dediğinde bende işin ciddiyetine varmamıştım.”

52 ORDUSPOR’U KEDİYE BOĞDURDULAR.

“Yani işin bu boyutlara geleceği aklımın ucundan dahi geçmemişti. Maçı stattan canlı izlememize rağmen bazı pozisyonları gözden kaçırmışız. Burada tekrar olmadığı için bazı pozisyonlar hakkında eleştirme yapmamız doğru olmayabiliyor. 52 Orduspor karşılaşmaya çok da iyi başlamıştı. Elazığ kalesi ilk 5 dakikada içerisinde öyle bunaldı ki, bu dakikalarda kendi defans oyuncuları kendi kalelerine gol dahi atabilecekken, 5.dakikadan sonra işin rengi değişti. Basit pozisyonlarda peş peşe çıkan sarı kartlar, yetmedi göbek hizasındaki topa kafa vurmaya çalışan birisinin kafasına gelen tekmenin cezası kırmızı kart olmamalıydı. O dakikada verilen kırmızı kart verilmemiş olsaydı o eyyamcı hakem başak bir neden bulup bizi yine Elazığspor’a yendirecekti. Bunu yazarken aklıma askerlikte sık kullanılan “ Asker ocağında aslanı kediye boğdururlar” sözü aklıma geldi. Rams Park stadında da aynen öyle oldu, 52 Orduspor’u kediye boğdurdular. Yargının, kanunun, adaletin olmadığı bir yerde bu gibi haksızlıkları, yolsuzlukları yadırgamamak gerekir. Belli mi olur bu ülkede bizi her şeye alıştırdılar. Bir bakmışsın, bir alt kategoriye düşürülmüş olan Erkan Özdemir, yeni sezonda tekrar terfi ettirilmiş olmasın. Olur mu olur, derin devlet içerisinde bunların olması gayet doğal değil mi?”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme