• Haberler
  • Spor
  • Ormanoğlu: İyi Bir Takım Oluşturma Çabasındayız

Ormanoğlu: İyi Bir Takım Oluşturma Çabasındayız

Elazığ Sanayi Site Spor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Ormanoğlu, yeni sezon transfer çalışmalarını büyük titizlikle sürdürdüklerini belirterek, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkürlerini bildirdi…

Elazığ Sanayi Site Spor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Ormanoğlu, yeni sezonda hedefi şampiyonluk olarak belirlediklerini belirterek maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerfioğulları’na teşekkür etti.

2022- 2023 Futbol Sezonunda 1. Amatör Ligde faaliyet gösteren Elazığ Sanayi Site Spor’un yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüğünü aktaran Ormanoğlu; “Yeni sezonda hedeflerini yükselterek iyi bir takım oluşturma çabasındayız. Elazığ Sanayi Site Spor Kulübü olarak 3. Yılımızda şampiyonluk parolası ile sezon açılışın yapacağız. Bize inan taraftarlarımızı şampiyonluk ile mutlu etmek istiyoruz. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na ve her daim yanımızda olarak maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza teşekkür ederiz.  2023-2024 Futbol sezonunda faaliyet gösterecek olan Kulüplerimize başarılar dileriz.”dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme