• Haberler
  • Genel
  • Özkan Özgür'den Tek Perdelik Stand-Up Gösterisi

Özkan Özgür'den Tek Perdelik Stand-Up Gösterisi

Oyuncu -Yazar Özkan Özgür 'Koşu Bandı Şehvet Uyandırır mı?' adlı tek kişilik stand-up gösterisiyle 28 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:00'da Akgün Otel Fİ Sanat Tiyatro Salonu'nda seyircisiyle buluşacak.

Oyuncu -Yazar Özkan Özgür, tek kişilik stand-up gösterisiyle Akgün Otel’de sevenleriyle buluşacak. Oyuncu –Yazar Özkan Özgür, turne programı çerçevesinde İzmir ve İstanbul'dan sonra Elazığ'da olacak. Özgür, 25 Ekim' de Diyarbakır, 27 Ekim'de Batman ve 8 Kasım'da Antalya'da olacak.

Elazığ’da okuma atölyeleri, diksiyon, hitabet ve beden dili, drama atölyeleri gibi birçok ilki gerçekleştiren İletişimci yazar Özkan Özgür, tek kişilik gösterisiyle Akgün Otel Fİ Sanat Tiyatro Salonu’nda izleyicisiyle buluşacak.  28 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:00’da Akgün Otel Fİ Sanat Tiyatro Salonu’nda gerçekleşecek programa isteyen tüm vatandaşlar katılabilecek. Özkan Özgür, Genç kalma arzusu, evlilik, babalık, arkadaşlık ve insan ilişkilerini de konu alan tek kişilik gösterisine gülme ihtiyacı olan herkesi davet etti.

Özkan Özgür'den Tek Perdelik Stand-Up Gösterisi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme