Palu Kaymakamlığından Taziye Mesajı

Palu Kaymakamlığı vefat eden Burak Süner'in arama kurtarma çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirirken, Burak'ın ailesine de başsağlığı mesajı yayımladı…

Palu Kaymakamlığı, Murat Nehri'nde suya kapılarak kaybolan ve 7. Günün sonunda cansız bedenine ulaşılan 14 yaşındaki Burak Süner’in arama kurtarma çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Kaymakamlık Kaymakamlığımız koordinesinde Emniyet, Jandarma, AFAD, UMKE, İl Tarım Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, DSİ, Kızılay ve Palu Belediyesi olmak üzere 318 personel, 5 drone, 4 Sonar cihazı, 6 bot, 5 tekne ve 42 araç ile çalışma yürütüldüğünü bildirdi.

OLAY YERİNDEN AKINTI YÖNÜNDE YAKLAŞIK 4 KM MESAFEDE BULUNDU

Palu Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “07.06.2024 günü Murat Nehri'nde suya kapılarak kaybolan Burak SÜNER (14) isimli vatandaşımızın arama kurtarma faaliyetleri Kaymakamlığımız koordinesinde Emniyet, Jandarma, AFAD, UMKE, İl Tarım Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, DSİ, Kızılay ve Palu Belediyesi ekiplerinden oluşan 318 personel ile 5 drone, 4 Sonar cihazı, 6 bot, 5 tekne ve 42 araç ile yürütülen çalışmalar; bugün sabah 05:45 sıralarında ilçemiz Seydili Köyü kum ocağı mevkiinde olay yerinden akıntı yönünde yaklaşık 4 km mesafede Burak SÜNER in cansız bedenine ulaşılarak sonlandırılmıştır.”

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

“Vefat eden Kardeşimize Allahtan rahmet, çalışma arkadaşımız Ekrem SÜNER (Babası) başta olmak üzere ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Söz konusu arama kurtarma faaliyetlerine aralıksız destek veren başta Elazığ Valiliğimiz olmak üzere tüm kurumlarımıza ve personellerimize teşekkür ederiz. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme