Palu'yu Kardeş Belediye İlan Etti

İstanbul Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Palu'yu kardeş belediye ilan ederek, AK Parti Palu İlçe Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş'a sonuna kadar destek olacaklarını söyledi…

İstanbul Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yayınladığı videoyla Palu Ak Parti Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş’a desteklerini açıklayarak; “Vahdettin Demirtaş Başkanımızın Palu’ya çok güzel hayırlı hizmetler yapacağı inancıyla , Palu’yla kardeş Belediye olarak Palu’ya katkı sunacağımıza, dertlerine deva olacağımıza söz veriyorum.” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala partiler çalışmalarını yoğun tempoda devam ettirirken, Palu İlçe Belediye Başkanı Adayı Vahdettin Demirtaş’a, AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’dan destek geldi. Başkan Göksu yayımladığı videolu mesajda Palululara seslenerek, Başkan Adayı Demirtaş’ın Palu’yu yeniden inşa edeceğine yürekten inandığını belirterek, Esenler Belediyesi olarak her konuda yardımcı olacaklarının sözünü verdi.

PALU İÇİN SÖZ VERİYORUM

Palu’yla kardeş Belediye olarak Palu’ya katkı sunacağımıza, dertlerine deva olacağımıza nerede eksiklik varsa bu eksikliğin giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğine söz veren Başkan Göksu; “İstanbul’dan Palu’ya selam ediyoruz. Vahdettin Demirtaş Başkanımızın Palu’ya çok güzel hayırlı hizmetler yapacağı inancıyla, özellikle aziz kardeşim Mahmut Rıdvan Nazırlı Milletvekilimizin de gayretleriyle Palu’yu yeniden inşa edeceğine büyük projeler yapacağına, büyük gayretler göstereceği inancımla bizlerde İstanbul’dan Esenler Belediyesi olarak, Palu’yla kardeş Belediye olarak Palu’ya katkı sunacağımıza, dertlerine deva olacağımıza nerede eksiklik varsa bu eksikliğin giderilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimize bütün Palulu kardeşlerime İstanbul’dan selam ederek sözler veriyorum.” dedi.

TÜM DESTEĞİMİZ KARDEŞİMİZLE BERABERDİR

Palu’da Vahdettin Demirtaş kardeşimizin AK Parti Belediye Başkanı olarak göstereceği hizmete hizmet katmak, başarıya başarı katması için çalışacaklarını aktaran İstanbul Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu; “Palu’da Vahdettin Demirtaş kardeşimizin AK Parti Belediye Başkanı olarak göstereceği hizmete hizmet katmak, başarıya başarı katmak üzere İstanbul Esenler Belediyesi’nden selam ediyor. Tüm desteğimiz kardeşimizle beraberdir. Allah yolunu bahtını açık eylesin. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Allaha emanet olun. “dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme