Pazar Mesaisi Sürüyor

Bordo Beyazlı takımda bu hafta sonunda oynanacak olan Pazarspor karşılaşmasında Beykan sarı kart cezalısı olduğundan dolayı forma giyemeyecek.

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Temsilcimiz Elazığspor’da hafta sonunda oynanacak olan Pazarspor Maçı hazırlıkları Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde sürüyor.

ZORLU BİR PUAN MÜCADELESİ VERECEĞİZ

Takımının grupta ilk beş takım arasındaki yerini geliştirmek adına her maçın ve her puanın öneminin farkında olduklarını belirten Bülent Yenihayat; “Hafta sonunda deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacağız. Bu maçta da zorlu bir puan mücadelesi vereceğiz. Takım olarak iyi durumdayız. Oynayacağımız her maçtan puan veya puanlar alarak ayrılmanın mücadelesini veriyoruz.”dedi.

SEZONUN İLK DEPLASMAN GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYORUZ

“Kendi sahamızda elde ettiğimiz galibiyetlerin değerini artırmamız için deplasmanlardan da galibiyetler almamız gerektiğini biliyoruz.”diyen Yenihayat; “Bunun içinde bu sezonun ilk deplasman galibiyetini bu hafta sonunda almak ve camiamızı mutlu etmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu yönde bugün yapacağımız çalışmayla tamamlayacağız.” diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme