Personel Alımları Başladı

Kamu kurumu bünyesinde mülakatsız olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunu yeni memur alımı başvuruları bugün açıklandı.

Kamu Üniversitesi tarafından 4-B’li personel alım ilanı bugün yayımlandı.

2022 KPSS (B) grubu P3, P93, P94 puan sırası esas alınmak suretiyle Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim mezunlarından yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 12 kadro için sözleşmeli personel alınacağı duyuruldu. Kamupersonelialimi.com’da yer alan başvuru şartları ve kadrolar şu şekilde;

“Sözleşmeli memur alımında başvuru genel şartları nelerdir?

657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, T.C. vatandaşı olmak, son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak şartları var.
Kamu memur alımı başvuru nitelikleri

1 Avukat Kadın Erkek Üniversitelerin Hukuk Fakültesinden mezun olmak, Avukatlık ruhsatı sahibi olmak, KPSS P3 puan türünden en az 85 puan almış olmak, Staj dahil alanında en az 3 (Üç) yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.

1 Büro Personeli Kadın Erkek Üniversitelerin Adalet önlisans programından mezun olmak, KPSS P93 Puan türünden en az 75 puan almış olmak, Yükseköğretim kurumlarında devam zorunluluğu bulunan programlarda kayıtlı örgün eğitim öğrencisi olmamak.

1 Büro Personeli Kadın Erkek Üniversitelerin Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bankacılık ve Sigortacılık önlisans programlarının birisinden mezun olmak, KPSS P93 Puan türünden en az 75 puan almış olmak, Yükseköğretim kurumlarında devam zorunluluğu bulunan programlarda kayıtlı örgün eğitim öğrencisi olmamak.

3 Destek Personeli Erkek Herhangi bir Lise ve Dengi Okuldan mezun olmak, KPSS P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, Destek personeli için aranan özel şartları taşımak, Yükseköğretim kurumlarında devam zorunluluğu bulunan programlarda kayıtlı örgün eğitim öğrencisi olmamak.

2 Destek Personeli Kadın Herhangi bir Lise ve Dengi Okuldan mezun olmak, KPSS P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, Destek personeli için aranan özel şartları taşımak, Yükseköğretim kurumlarında devam zorunluluğu bulunan programlarda kayıtlı örgün eğitim öğrencisi olmamak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek KPSS P93 Puan türünden en az 70 puan almış olmak, Üniversitelerin önlisans programlarının birinden mezun olmak, Koruma ve güvenlik görevlisi için aranan özel şartları taşımak, Yükseköğretim kurumlarında devam zorunluluğu bulunan programlarda kayıtlı örgün eğitim öğrencisi olmamak. Boyu En az 170 cm. olmak.

1 Spor Uzmanı Erkek Üniversitelerin Beden Eğitimi veya Spor Eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak, KPSS P3 puan türünden en az 55 Puan almış olmak, Gümüş Cankurtaran ve İkinci Kademe Yüzme Antrenörlüğü belgesine sahip olmak, İlk Yardım Eğitici Eğitimi belgesi ile Atletik Performans Koçluğu ve Kondisyonerlik Eğitimi belgesine sahip olmak, En az 2 (İki) yıl yüzme antrenörlüğü ya da havuz cankurtaranlığı yapmış olduğunu belgelendirmek.

1 Spor Uzmanı Erkek Üniversitelerin Beden Eğitimi veya Spor Eğitimi veren bölümlerinden mezun olmak, KPSS P3 puan türünden en az 55 Puan almış olmak, Bronz Cankurtaran ve Birinci Kademe Yüzme Antrenörlüğü belgesine sahip olmak, İlk Yardım Eğitici Eğitimi belgesi ile Atletik Performans Koçluğu ve Kondisyonerlik Eğitimi belgesine sahip olmak, Birinci Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Yardımcı Antrenörlük belgesine sahip olmak.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme