Polatoğlu: Çatalça Maçı Çıkış Maçı

TFF 3.Lig 4.Grup Temsilcimiz 23 Elazığ FK Kulüp Başkan Yardımcısı birkaç hafta içinde tam manasıyla takım olacak ve grupta kendisini hak ettiği yere taşıyacak sonuçları almaya başlayacaklarını söyledi…

23 Elazığ Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Sait Polatoğlu, bu hafta sonunda oynayacakları İdaş Çatalcaspor maçının kendileri için çıkış maçı olacağını belirtti.

İDAŞ ÇATALCASPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ara transfer döneminde kadrolarına önemli katkı sağlayacak oyuncuları transfer ettiklerini ve bu kadronun uyum sorununu atlatmaya başladığını belirten Sait Polatoğlu; “Alternatifli bir kadro oluşturduk. Yeni Teknik Sorumlumuz da kadrosunu oluşturdu. Bu takım birkaç hafta içinde tam manasıyla takım olacak ve bizim grupta kendisini hak ettiği yere taşıyacak sonuçları almaya başlayacak. Bu hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağız İDAŞ Çatalcaspor maçı bizim için çok önemli. Bu maçı kazanıp birkaç basamak yukarı çıkacağız. Önümüzdeki haftalarda takımımız hem evinde hem de deplasmanlarda oynayacağı karşılaşmalarda istediğimiz puanları alacak ve ligi orta sıralarda tamamlayacaktır. Gerçekten iyi bir kadro kurduk ve bunun karşılığını alacağız. 25 Şubat Pazar günü oynayacağımız bu karşılaşmada futbolseverleri de takımımızın yanında görmek istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme