• Haberler
  • Siyaset
  • Raif Çiçek, Bahçeli ve Işıkver İle Bir Araya Geldi

Raif Çiçek, Bahçeli ve Işıkver İle Bir Araya Geldi

Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek, Ankara'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ile bir araya geldi.

Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Çiçek, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ile bir araya geldi. Sonrasında Taş Medreseli Ülkücüler Genel Merkezi’ni ziyaret ederek Genel Başkan Mehmet Yamtar’ı ziyaret etti.

Ziyaretleri sonrasında açıklama yapan Çiçek; “İnançlı, imanlı, ahlaklı, dürüst mert insanlık sevdalısı Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeliyi ziyaret ederek hasbihal yaptık. Elazığ ve Ülkemize güzel hizmetler yapan kardeşim Sn. Milletvekilimiz Semih Işıkver'i ziyaret ettim.  Misafirperverliği için de ayrıca teşekkür ederim. Taş medreseliler Genel Merkezini ziyaret ederek okul arkadaşım Mehmet Yamtar Çelik ve yönetimini ziyaret ettim. Liderimiz ve Sn. Milletvekilimiz Tüm hemşehrilerimize selam, sevgi ve iyi dileklerini ilettiler” İfadelerini kullandı.

Raif Çiçek, Bahçeli ve Işıkver İle Bir Araya Geldi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme