Raif Çiçek'ten, Devlet Bahçeli'ye Destek

Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek, Cumhur İttifakının Türkiye'nin bir kardeş kavgasına sürüklenmesini önlediğini belirterek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek verdi.

Eski MHP Elazığ İl Başkanı Raif Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Salı günü yaptığı grup toplantısında verdiği birlik beraberlik mesajlarına destek verdi.

Çiçek açıklamasında; “ Devlet Bahçeli; Türk Milliyetçiliğinin, Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkesi Türk sayan, her türlü ayrımcılığı ve dışlamayı reddeden, birleştirici,toparlayıcı ve bütünleştirici bir fikriyat olduğunu kaydetti. Liderimiz Devlet Bahçeli  MHP ve Cumhur ittifakının, Türk vatanının ve Türk milletinin huzuruna,kardeşliğine, birliğine sahip çıkmaya ve Türkiye’nin bir kardeş kavgasına sürüklenmesini önlemeye sonuna kadar yeminli olduğunu söyledi. Liderimiz Devlet Bahçeli Türkiye Cumhuriyetini Milli Devlet niteliğini kaybetmiş,üniter yapısı sulandırılmış,bin yıllık ortak değerlerinin içi boşaltılarak Milli birliği sarsılmış, farklılıklar üzerine bina edilen,çok Milletli ve parçalı bir etnik kimlikler Cumhuriyeti olarak yeniden biçimlendirmeye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurguladı.Bizde liderimiz Devlet Bahçeli’nin söylemlerine katılıyoruz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme