Raif Çiçek, Ziyaretlerini Sürdürüyor

HP ve Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Raif Çiçek, ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP ve Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Raif Çiçek, yazılı bir açıklama yaparak,“ Kovancılar ve Palu İlçemizde vefat eden dava arkadaşlarımızın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunmak amacıyla, değerli büyüğüm ve fedakar dava arkadaşım Timur PİRİNÇCİ ile birlikte bölgede kabri bulunan büyük Allah dostu Şeyh Ali SEPTİ Hazretlerinin türbesine gidip dua ettik.Rabbimizden Şeyh Ali SEPTİ Hazretlerinin hürmetine, Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.S) hürmetine, Allah'ın sebepsiz lütuf ve ihsanını vesile ederek, değerli Devlet, Millet büyüklerimizin sağlık sıhhat içinde, Ülkemize ve insanlığa faydalı ve güzel hizmetler yapmalarını niyaz ettik.” dedi.

Çiçek,yazılı açıklamada şunları ifade etti:

“Palu konağının sahibi cömert,mert, dürüst,yardımsever dava arkadaşım ve kardeşim Nurettin Bahçeci Beyin misafirperverlik ve ikramlarından dolayı teşekkür ederim.Ziyaretimizde vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde,İslam insanı,Türk-İslam aleminin öncülerinden biri olan; güzel ahlak sahibi,Milliyetçi ülkücü hareketin lideri Devlet BAHÇELİ Beyin aşağıdaki mesajlarını paylaştık.Milletin sevgisi ve takdiri ile karşılandığı gördük."Hangi bir kürt kökenli kardeşim herhangi bir imkandan bugüne kadar mahrum kalmıştır? Cumhuriyet Türkiyesinde fırsat eşitliğini yok saymak mümkün müdür?

Vatandaşlarımıza ehliyet ve liyakat ölçüleri kapsamında her kapı açık değil midir?Kürk kökenli kardeşlerim Kaymakam, Diplomat ,Vali,Milletvekili,Bakan Meclis Başkanı ve hatta Cumhurbaşkanı olmadılar mı?İş adamı,Akedemisyen,medya mensubu,bürokrat dahası CHP'ye Genel Başkan olarak toplum önüne çıkmadılar mı? sorularını yönelten Bahçeli ayrıca şunları kaydetti:"Bir insanın etnik kökeni sebebiyle ikinci sınıf muamele görmesi tarihimizin hiçbir döneminde görülmeyen bir alçalma halidir.Hazreti Mevlananın "Gönül gözün dehlizidir.Gönüle ne gelirse oradan göze gelir ve şekillenir."ifadesini anımsatarak,"Bizim gönlümüzde bin yıllık kardeşliğin kutlu hatıraları vardır. Türk devrinin diri umutları vardır.Yedisinden yetmişine,küçüğünden büyüğüne,yöresi,kökeni ve anasının dili ne olursa olsun Milletimize can veren 85 milyon Türk vatandaşımızın tamamı yer almaktadır. Bizi bölemezler,bizi yıkamazlar ne yapsalar boş,bizi asla durduramazlar.Tüm insanlarımıza hasbi ve ulvi duygularla Cenab-ı Hak'tan sağlık, sıhhat,huzur, refah ve saadet içinde razı olduğu bir hayat yaşamalarını niyaz eder,Rabbimden hak,hukuk ve doğruluk yolunda çalışmamızı nasip etmesini niyaz eder,herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. Allaha emanet olun.”dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme