Samsunspor'dan Kepazelik!

Avrupa'da futbol takımları işgalci İsrail'i protesto ederek Filistin'e destek verirken, Samsunspor'un İsrail ürünlerini reklamını yaptığı sponsorluk anlaşmasının videosu ortaya çıkması tepkilere neden oldu…

Abluka altındaki Filistin'de bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve engelli ayırmadan katleden terörist İsrail'in ürünlerine boykotlar devam ederken Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un yaptığı reklam kamuoyunda infiale neden oldu.
ABD ve Avrupa'yı arkasına alan terörist İsrail, katliamlarına devam ediyor.
Bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve engelli ayırmadan ölüm saçan İsrail'e karşı devletler müdahale etmezken insanlar, boykotlara başladı.
Dünyada olduğu gibi Türkiye'de de duyarlı insanlar terörist İsrail'in ürünlerini boykot ediyor.

SAMSUNSPOR'DAN KEPAZELİK!

Boykotlar devam ederken Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un yaptığı reklam kamuoyunda infiale neden oldu.
Sosyal medya kullanıcıları Samsunspor'u adeta yerin dibine soktu. İşte o yorumlar:
Sosyal medyada Samsunspor’a tepkiler;
“@Samsunspor İsrail ürünlerinin reklamını yapıyor yazıklar olsun.
Tek bir şey soruyorum Samsunspor siz kendinize yakıştırdınız mı? Gerçekten bu kadar uzak mısınız? Hiç mi Müslüman Gazze’li kardeşlerinize, Filistin’li kardeşlerinize sevginiz, saygınız yok… Soruyorum SİZ kendinize yakıştırdınız mı?
Bizde ise "Müslüman Türk" takımlarının çoğu sessiz kaldıkları yetmiyormuş gibi Samsunspor, İsrail ürünlerinin reklamını yapıyor! YAZIKLAR OLSUN!
Yurt dışındaki Müslüman olmayan takımlar Filistin'e destek için çırpınırken…
Yurt dışında sanatçısı aktivisti futbolcusu siyasetçisi halkı protesto edip Gazze'ye destek oluyor bizim müslüman ülkemizde maglesef halk dışında herkes ölü takliti yapıyor!” şeklinde devam ediyor…
Bir sosyal medya kullanıcısı da, “Yeni bi durum değil. Görüntüler de eski zaten. Şimdi sponsorluğu iptal etmek isterler büyük ihtimal ama ciddi bir tazminatı vardır.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme