Şekerci Ahmet Efendi'den Tepki!

Türk Kahvesi markalarından olan Kurukahveci Mehmet Efendi markasına ait, Türk kahvesi dolu kolilerle fotoğraf çektiren İsrailli askerilerin fotoğrafları tepkiler artarak devam ediyor…

Türkiye'nin köklü kahvecilerinden Mehmet Efendi Kuru Kahveye yönelik sosyal medyada çıkan İsrail'e destek veriyor iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İsrail savaşı devam ederken sosyal medyada Kurukahveci Mehmet Efendi paylaşımı yayıldı. 1 ayı aşkın süredir devam eden savaşın ardından başlayan boykot adımları tüm Türkiye’de atılmaya devam ediyor. Hiçbir ürünü menşeine bakmadan almayan vatandaşların gündemine Kurukahveci Mehmet Efendi de girdi.

TURAN; “İSRAİL ÜRÜNLERİ KESİNLİKLE SATMIYORUZ”

Türk Kahvesi markalarından olan Kurukahveci Mehmet Efendi markasına ait, Türk kahvesi dolu kolilerle fotoğraf çektiren İsrailli askerilerin fotoğrafları sosyal medyada büyük tepki çekerken, birçok kesiminden eleştiri yağmuruna tutulurken, bir tepki de Elazığ Merkez bölgesinde, Şekerleme ve Çikolata alanında faaliyet gösteren Şekerci Ahmet Efendi’den geldi.

Şekerci Ahmet Efendi İşletme Sahibi Şükrü Turan İsrail Ürünlerini kullanmadıklarını, olası bir durumda İsrail ürünü kesinlikle satmayacaklarını belirterek Mehmet Efendi Kuru Kahve Firmasının bir an önce bu tutumundan vazgeçmesi gerektiğini dile getirdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme