SEREL'den Toki Uyarısı!

SEREL Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Tınarlı, TOKİ Sakinlerine çağrıda bulunarak, devri işlemleri sırasında dikkatli olmalarını belirtti…

SEREL Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Tınarlı önümüzdeki ay bir çok TOKİ Site Yönetimlerinin, devir yapacaklarını belirterek, TOKİ Sakinlerini devir işlemlerinde dikkatli olmaları çağrısında bulundu…

SÜPRİZ FATURALARLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİRSİNİZ

Başkan Ümit Tınarlı, daha önce devir edilen TOKİ yönetimlerinin hep bu aylarda devir edildiğine dikkat çekerek, devir aldıktan sonra sürpriz bir şekilde faturalar gelmemesi adına son ay doğalgaz faturalarının ödenip ödenmediğine, personel kıdem tazminatlarının ödenip ödenmediğinin kontrolünün sağlanması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Vatandaşın bu konuda bilinçli olmasını önerdiklerini ve site yönetmeliğinin ciddi bir iş olduğunu söyleyen Tınarlı, özellikle yönetim işlerinde profesyonel firmalardan vatandaşın faydalanmasını istedi.


Fakat bu firmaların da iyi incelenmesini gerektiğini aktaran Başkan Tınarlı Personel kadrosu güçlü firmalar, Muhasebe, Hukuk, Teknik alanında uzman kişilerle çalışan firmaların tercih edilmesini istedi.

YÖNETMELİĞİ BİLEN FİRMALAR TERCİH EDİLMELİDİR

“Bizler her an vatandaşlarımıza bu konuda ilk alınan TOKİ yönetimlerinde ücretsiz hizmet vermeye hazırız.” Diyen SEREL Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Tınarlı; “Bir çok TOKİ konutlarında oturan vatandaşlarımız bizlere bu konuda şikayetlerini dile getiriyor. Bizlerde ikinci bir hataya düşmemeleri için sağlam firmalarla çalışmalarını istiyoruz. Elazığ’da hiçbir tecrübesi olmayan firmalarda var örnekleri de var. Karşıyaka TOKİ konutlarında bilinçsiz yönetim bir çok vatandaşı mağdur etmişti. Doğalgaz paralarını toplayıp doğalgazları ödemeyen firmalar olduğu gibi. İşinde uzman firmalar bilinçli muhasebe tutan, hukuki bilgisi olan kısacası yönetmeliği bilen firmalar tercih edilmelidir.”diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme