Sezonun Kritik Maçı

TFF 3.Lig 4. Grup'ta onur mücadelesi veren 23 Elazığ FK Pazar günü deplasmanda Başkent Ekibiyle ya tamam ya devam maçına çıkacak…

TFF 3. Lig 4. Grupta ligde kalma mücadelesi veren 23 Elazığ Futbol Kulübü ligdeki son deplasman maçında Pazar günü Ankara’da Güneş Holding Çankaya SK. İle karşılaşacak.

YİNE BİR FİNAL MAÇI

23 Elazığ Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Hasan Uğur Kardal, son haftalarda iyi mücadele ettiklerini ve bunun karşılığını aldıklarını, düşme potasındaki rakipleri ile aralarında küçükte olsa bir fark bulunduğunu belirterek; “Biz son beş haftaya girerken tüm maçlarımızın final maçı olacağını belirtmiştik. Üç maç oynadık ve iki galibiyet bir beraberlik aldık. Pazar günü Çankaya Spor Kulübü maçında da yine bir final maçı oynayacağız. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Takım olarak bu maça odaklandık. Futbolcularımızda en iyisini yapabilmek adına kenetlendi. Yarın sezonun final maçını kazanıp son haftaya huzurlu girmek için mücadele edeceğiz.” dedi.

OSMANLI STADINDA SAAT 15:00’TE BAŞLAYACAK

21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Osmanlı Stadında başlayacak olan Güneş Holding Çankaya SK- 23 Elazığ FK. Karşılaşmasında Burak Akdağ, Gökhan Yüksel ve Mehmet Büyükyılmaz hakem üçlüsü görev yapacak. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Muammer Sarıdağ olacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme