• Haberler
  • Genel
  • Sivrice Kavallı-Dedepınarı Grup Yolunda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Sivrice Kavallı-Dedepınarı Grup Yolunda Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Şehrin her noktasına hizmet götürmeyi hedefleyen Elazığ İl Özel İdaresi,2024 yılı yatırım programında yer alan faaliyetlerine aralıksız devam ediyor…

Elazığ'da, Sivrice Kavallı-Dedepınarı ile Merkez Kavaktepe arasındaki grup yolunda bitümlü sıcak karışım asfalt yapım çalışmaları hızla sürüyor. Mevcut sathi kaplamalı yolun konforunu artırmayı hedefleyen Elazığ İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programında yer alan 6.8 km uzunluğundaki bu güzergah üzerinde önemli adımlar atıyor.

YATIRIM DEĞERİ 25 MİLYON TL

Geçtiğimiz yıl tamamlanan Kavaktepe bitümlü sıcak asfalt kaplamalı yol ile birlikte, 2024 yılında bitirilecek kısım dahil olmak üzere toplamda 11.1 km'lik bir yol ağı oluşturulacak. Bu çalışmaların toplam maliyeti ise 25 milyon TL olarak belirlendi. Proje, Elazığ'ın ulaşım altyapısını güçlendirerek şehrin her noktasına hizmet götürmeyi amaçlıyor.

GÜÇLÜ EKİP VE MAKİNE DESTEĞİ

Sivrice Kavallı-Dedepınarı grup yolu üzerindeki asfalt çalışmaları için 20 personel ve 11 iş makinesi görevlendirildi. Bu asfaltlama çalışmaları, sadece mevcut yolun konforunu artırmakla kalmayacak, aynı zamanda bölgedeki ulaşımı da kolaylaştıracak. Elazığ, modern ulaşım ağlarıyla gelişen bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Sivrice Kavallı-Dedepınarı ile Merkez Kavaktepe arasındaki bu çalışmalar, yerel halkın yaşam kalitesini artırma yönünde atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme