Skandal 15 Temmuz Kararı!

CHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, 15 Temmuz'da tasarruf bahanesiyle etkinlik düzenlememe kararı almıştı. Skadal kararın ardından halk ilçeyi 15 Temmuz afişleriyle donattı. Afişlerde 'Şehitlerimizin emanetinden tasarruf edilmez' ifadesi yer aldı.

2 Temmuz' da Zumba Festivali ve 20 Temmuz Dünya Satranç Günü dolayısıyla bile ilçede çeşitli etkinler düzenlenmesi kararı alan Etimesgut Belediyesi, şehitlerimizin anılacağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için etkinlik düzenlememe kararı aldı.

CHP'liler tarafından belediye meclisine sunulan 15 Temmuz önergesi yine CHP'li belediye meclis üyeleri tarafından Valilik ve Kaymakamlığın çeşitli etkinlikler düzenleyeceği gerekçesiyle reddedildi.

BELEDİYE UNUTTU HALK UNUTMADI

Sabah'ta yer alan habere göre, Etimesgut Belediyesi'nin aldığı karara tepki gösteren vatandaşlar, destansı direnişi hatırlatan pankartları kentin dört bir yanına astı. Şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı afişlerde "Etimesgut Belediyesi 15 Temmuz'u unutsa da biz unutmayacağız" mesajı verildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme