Son Başvuru Tarihi 7 Haziran

Çalışmalarıyla İlimiz gençlerinin bilişsel, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkıda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen gençlik kamplarının başvurularının başladığını duyurdu.

GSB Gençlik Kampları, 35 farklı şehirde bulunan 13'ü deniz ve 37'si doğa olmak üzere toplam 50 kamp alanında gençleri ağırlayacak olup, Kampa katılmak isteyen Gençler "ghgm.gsb.gov.tr" adresinden başvurularını yapabilecek.

12-15 yaş arasındaki gençlerin deniz kampına, 16-25 yaş arasındaki gençlerin ise doğa kampına katılabilecek.

Gençlik kampları,  Aydın, Antalya, Trabzon, Kastamonu, Osmaniye, Samsun, Hatay, Mersin, Kırşehir, Manisa, Kocaeli, Bursa, Rize, İstanbul, Konya, Sakarya, Ankara, Bitlis, Gaziantep ve Afyonkarahisar olmak üzere 20 ilde 26 kamp döneminden oluşmakta. Kamplara başvurular 7 Haziran’da sona erecek.

Düzenlenecek Gençlik Kampları için İlimiz gençlerini davet eden Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ‘’İlimiz gençlerinin katılabileceği ücretsiz gençlik kamplarında çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacaklardır. Kamplara katılabilmek için şartları sağlayan gençlerimiz 7 Haziran’a kadar başvurabilirler. Kamplara katılacak gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum’’ İfadelerine yer verdi.

Başvuru ve değerlendirme detayları şu şekildedir:

- Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dâhil tüm ihtiyaçları Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları süresince ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir. Çadır kampına katılmaya hak kazananlar ulaşımlarını kendileri sağlayacak olup, ulaşım ücretleri ise Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır.

Son Başvuru Tarihi 7 Haziran

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme