Soyunma Odasında Neler Konuşuldu!

Elazığspor'un Teknik Patronu Bülent Yenihayat, Anadalu Üniversitesi Zaferini spor servisimize anlattı…

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Anadolu Üniversitesi Maçında 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı çevirmek adına olan inançlarını hiç bir zaman kaybetmediklerini belirtti. Genç teknik adam, hafta sonu oynanacak maç için ise “Kelkit’’te de kazanıp dönmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.
Anadolu Üniversitesi maçında 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmak adına olan inançlarını hiçbir zaman kaybetmediklerini hatırlatan genç teknik adam, maçı çeviren oyuncularını bir kez daha tebrik ederken, “Kelkit’te de kazanıp dönmek istiyoruz” dedi.
Teknik Direktör Bülent Yenihayat açıklamasında şunları söyledi;

OYUNA BEKLEDİĞİMİZ GİBİ BAŞLAYAMADIK

“Anadolu Üniversitesi Müsabakası’na biraz şokla başladık. Bireysel hatalardan 2 tane gol yedik. Beklediğimiz gibi değildi. Biz maç öncesi konuştuğumuzda böyle bir başlangıç beklemiyorduk. Oyunu domino eden rakibe baskı eden bir oyunu tasarlamıştık ama futbolda bazen böyle şeyler oluyor. Maçın geneline bakarsak ilk yarıda da maçı çevirebilirdik. Pozisyonlarımız var. Oyuncularımız 2-0 olmasına rağmen demoralize olmadılar, oyuna dört elle sarıldılar. Gayet iyi oynadıklarını düşünüyorum. İkinci yarının başıyla beraber biz soyunma odasında konuşmuştuk, 1 golü bulursak maçı çevirebileceğimizle alakalı konuşmalar yaptık.”

KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

“Genel olarak oyunun iyi olduğu bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Zaten istatistiklerede bakarsanız tamamen üstünlük bizdeydi. Sadece ilk 7-8 dakikalık kısmı çıkarırsak maçın diğer büyük bölümünde oyuna tamamen hâkim olan taraf bizdik. Muhakkak golü ararken, rakibin kontra aradığı pozisyonlar oldu ama buda gayet doğal. Hücuma dönüyor tamamen artık, bu dünyanın en iyi takımı da olsa bu tarz pozisyonları verebiliyorlar. Kazandığımız için mutluyuz. Bunu geride bıraktık. Biz Kelkit maçına hazırlanıyoruz. Burada sentetik sahada oynayacağımız için bir antrenman yaptık. Sakatsız belasız sıkıntı yaşamadan Kelkit’e gidip kazanıp dönmek istiyoruz.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme