Spor Okulları Tesislere Göre Planlandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Okullarında yer alan branşları ilimizde ki spor tesislerine göre planladı. Yapılan planlamada ilimizde bulunan 8 spor tesisinde hangi branşlar yer alıyor açıklaması yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Spor Okullarında her hangi bir sıkıntı yaşanmaması adına bir planlama yaptıklarını belirterek; “Spor Okullarımızda yer alan branşlara göre hangi tesiste hangi branş eğitimleri verileceğini belirledik.

Buna göre 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonumuzda Yüzme, Hentbol, Boks, Badminton, Tekvando, Voleybol, Basketbol, Olimpik Yüzme Havuzunda Yüzme, Okçuluk ve Eskrim, Münir Yılmaz Tesislerinde Futbol, Okçuluk, Çok Amaçlı Spor Merkezimiz de Boks, Hentbol, Voleybol, Tekvando, Badminton, Basketbol, Güreş, Boks, Step Aerobik, Jimnastik, Tenis, Ahmet Aytar Spor Salonunda Boks, Güreş, Voleybol, Basketbol, Badminton, Otçuluk ve Judo, Yakup Kılıç Spor Salonunda Masa Tenisi, Voleybol, Karate, Basketbol, Kicksboks, Wushu, Muaytahi, Judo, Ahmet Yılmaz Sentetik sahasında Futbol, Okçuluk, Atletizm, Gençlik Merkezi Spor Salonunda Basketbol, Voleybol, Okçuluk ve Geleneksel Okçuluk Atatürk Stadyumunda Step Aerobik, Tekvando, Havalı Silahlar, Fitness, Bilardo, Dart ve Satranç çalışmaları yapılacak. Bunları belirlerken Spor Okullarımıza gelecek olan gençlerimizin bulundukları bölgelerde gelmek isteyecekleri branşlara göre planlamamızı yaparken amacımız yeteneklerini geliştirmek adına tesis sıkıntısı yaşamamaları oldu.

Spor Okulları Tesislere Göre Planlandı

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme