• Haberler
  • Spor
  • Taraftarlar Onu İstiyor Elazığspor'a Aşık Forvet Şart

Taraftarlar Onu İstiyor Elazığspor'a Aşık Forvet Şart

Bordo-Beyazlı Taraftarlar sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla Elazığsporlu Eski Forveti takımda yeniden görmek istiyor…

2021-2022 sezonun devre arasında takıma katılan ve attığı hayati gollerle bordo beyazlı temsilcimizi amatörün eşiğinden döndüren Kral Lakaplı golcü için Bordo-Beyazlı Taraftarlar yönetime çağrıda bulundu…

Dış transferde şuana 3 futbolcu ile anlaşma sağlayan ve santrafor bölgesi için sadece Muhammed Aslantaş’ı açıklayan Elazığspor’da taraftarlar Ömer Faruk Sezgin’i takımda görmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Ankaraspor’da forma giyen Iğdırspor FK’nın golcüsü Başkent Ekibiyle 27 Maçta 9 gol kaydetmişti.

2022-2023 Futbol

Sezonu devre arasında Elazığspor’dan adeta kopartılan Ömer Faruk Sezgin, Elazığ ve Elazığspor sevgisini her fırsatta dile getirerek, eski takımını unutmadığını gözler önüne sermişti. Toplam 1 sezon bordo beyazlı formayı giyen golcü futbolcu, 27 maçta 17 kez rakip fileleri havalandırarak taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

Elazığspor’lu taraftarlar, sosyal medyada Ömer Faruk Sezgin ismini her fırsatta dile getirirlerken, golcü futbolcu için yönetimin devreye girmesi çağrısında bulunuyorlar.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme