Taşlar Yerine Oturmaya Başladı

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır takıma olan inancını dile getirerek, hak ettiğimiz liglere döneceklerini söyledi…

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona kötü bir başlangıç yapan ve 5. hafta sonunda takımın başına Bülent Yenihayat’ı getiren 3Gen Holding Elazığspor’da karabulutlar dağılmaya başladı…

 Son 3 maçından 7 puanla ayrılan ve taraftarlarıyla yıldızı yeniden barışan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başladı.

Anadolu Üniversitesi galibiyetiyle puanını 10’a yükselten 3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 10. Haftası’nda deplasmanda Kelkit Hürriyetspor’la karşılaşacak.

BAŞKAN ÇAYIR: “HAK ETTİĞİMİZ LİGLERE DÖNECEĞİZ”

Takımda taşların yerine oturduğuna dikkat çeken 3Gen Holding Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, “Öncelikle taraftarlarımızın son Anadolu Üniversitesi maçında Gazze’ye destek için açtıkları pankart için teşekkür etmek istiyorum. Allah Gazze’deki kardeşlerimizin yardımcısı olsun dualarımız onlarla. Takımımız son 3 haftada iyi sonuçlar aldı. Taşlar yerine oturmaya başladı ve şampiyonluğa inancımız her geçen artıyor. Camiamız mutluluğu hak ediyor. Hak ettiğimiz liglere döneceğiz. Kelkit Hürriyetspor maçından da 3 puanla döneceğimize inanıyorum. Teknik heyetimize, futbolcularımıza inanıyoruz, güveniyoruz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme