Tek Hedefimiz 3 Puan

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat Pazar günü oynayacakları karşılaşmada tek amaçlarının 3 puan olduğunu bunu kazanmak adına mücadele edeceklerini söyledi…

TFF 3. Lig 2. Grupta  mücadele veren 3 Gen Holding Elazığspor Ligin 9. Haftasında evinde oynayacağı Anadolu Üniversitesi karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, Pazar günü oynayacakları karşılaşmada tek amaçlarının 3 puan olduğunu bunu kazanmak adına mücadele edeceklerini belirtti.

HAK ETTİĞİMİZ YERE GELMENİN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ

Takımının ligde hak ettiği yere gelmesi için oynayacakları her maçtan alınacak her puana ihtiyacı olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Lig devam ediyor ve biz bu ligde hak ettiğimiz yere gelmenin mücadelesini veriyoruz. Son iki haftada oynadığımız karşılaşmalarda 4 puan topladık.”

KALECİ HAKAN DA BİZİMLE

“Pazar günü  oynayacağımız Anadolu Üniversitesi karşılaşmasını kazanarak hem galibiyet  almanın mutluluğunu yaşamak hem de rakiplerimiz ile aramızda ki puan farkını kapatmanın gayretinde olacağız. Karşıyaka Maçında sakatlanan kalecimiz Hakan da yarın bizimle olacak. Taraftarlarımızı da yarın yanımızda görmek ve onların desteği ile sahadan 3 puanı alarak ayrılan takım olmak istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme