• Haberler
  • Spor
  • Teknik Direktör İle Neden Yollar Ayrıldı?

Teknik Direktör İle Neden Yollar Ayrıldı?

İlimizin 3. Lig temsilcisi 23 Elazığ Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Ümit Tütünci nezaretinde devam ettiriyor.

Kısa süre önce 23 Elazığ FK Teknik Sorumluluğuna getirilen Ümit Tütünci’nin kadrodaki oyuncuların bir değerlendirmesini yapacağı, Yönetime vereceği rapor doğrultusunda daha önce takıma kazandırılan bazı oyuncular ile yolların ayırılmasının söz konusu olacağı, bunların yerine ise yine teknik ekibin vereceği rapor doğrultusunda oyuncu alınmasının söz konusu olacağı açıklandı.

AYRILIK NEDENİ FİKİR AYRILIĞI

23 Elazığ FK Yönetim Kurulu Başkanı Arif Osman Gençtürk, Mete Kahraman ile fikir ayrılığı oluşması nedeniyle yollarını ayırdıklarını belirterek; “Mete Hocamıza verdiği hizmet için teşekkür ediyoruz. Ancak aramızda fikir ayrılığı söz konusu oldu. Şimdi Ümit Hocamız ile birlikteyiz. Hocamızın takımdaki oyuncular ile ilgili bir değerlendirmesi olacak. Bu değerlendirme sonucunda vereceği rapora göre hareket edeceğiz. Kadromuzda ki bazı oyuncular ile yollarımız ayrılabilir. Yerlerine yeni isimler takviye çalışmaları yapacağız.”


2.ETAP KAMPI BOLU’DA

“ Elazığ’da ki çalışmalarımız bu hafta tamamlanacak.”diyen Başkan Gençtürk; “Takımımız önümüzdeki hafta Bolu’da kampa başlayacak. Bolu kampımız kapsamında da buradaki takımlar ile özel hazırlık maçı oynayarak hazırlıklarımızı tamamlayacağız.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme