• Haberler
  • Siyaset
  • Telçeken: Maden'de Kimsenin Hayal Edemediğini Başardık!

Telçeken: Maden'de Kimsenin Hayal Edemediğini Başardık!

Maden Bağımsız İl Genel Meclisi üyesi Cuma Telçeken MHP'den Maden İl Genel Meclisi aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Maden Bağımsız İl Genel Meclisi üyesi Cuma Telçeken, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Telçeken, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan kalabalık grupla MHP Elazığ İl Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yaptı.

BAL; “MADEN İÇİN HAYALLERİMİZ VAR”

MHP Elazığ il başkanlığı binasında gerçekleştirilen aday adaylığı başvuru programında konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal “ Maden için hayallerimiz var. son zamanlarda bu kadar samimi ve kalabalığa hitap etmemiştim. Cuma abimizin Maden içinde hayalleri var. Hak, hakikat yolunda Maden’in unutulan köşelerini Maden’in yapılmamış hizmetlerini tek başına bağımsızda olsa yaptı yapmaya da devam edecektir. Bugünden sonra Maden’in bireyse ya da bölgesel ne talebi olursa başta yerelde ben olmak üzere
Milletvekilimiz ve genel merkez teşkilatımız olarak biz Cuma abinin arkasındayız. Yolun sonu İnşallah şanlı bir zaferdir. Şimdiden zaferimiz mübarek olsun” dedi.

Telçeken: Maden'de Kimsenin Hayal Edemediğini Başardık!

TELÇEKEN; “KİMSENİN HAYAL EDEMEDİĞİNİ BÖLGEMDE BİRLİKTE BAŞARDIK.”

MHP Maden İl Genel Meclisi Aday Adayı Cuma Telçeken ise “Bugün burada tarihi bir gün yaşıyoruz. Sizin desteklerinizle geçmişte tarihi zaferler ve başarılar yaşadık. Bu başarılar benim gayretimden ziyade sizin bana itimatınızın eseri olmuştur. Kimsenin hayal edemediğini bölgemde birlikte başardık.

Bugüne kadar sizi üzecek, mahcup edecek boynunuzu bükecek bir işin ya da hareketin içinde yer almadım. Tüm kararlarımı dün olduğu gibi bugünde yapmış olduğum müracaatı sizinle birlikte aldım. Bu karar benim değil bölgemizin karar ve kararlılığıdır. Maden için gerçek amacımız ne ise onu görüp hedefe milletvekilimiz ve il başkanımızla hep birlikte ulaşacağız.

Bölgemizde elde ettiğimiz başarıların çıtasını yükselterek tarihi zaferler elde edeceğimize inancım tamdır. Bize inanarak bu kutlu davaya katılmamı isteyen Milletvekimiz Semih Işıkver’e, İl Başkanım Yunus Bal başta olmak üzere bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Sefer bizden Zafer Allah’tan şiarıyla yola çıkıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Telçeken: Maden'de Kimsenin Hayal Edemediğini Başardık!

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme