Terörün Kökünü Kurutacağız

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Genel Kurulunda gerçekleştirilen terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumunda konuştu.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, TBMM Genel Kurulunda gerçekleştirilen terörle mücadeleye ilişkin bilgilendirme oturumunda konuştu.

Terörün Kökünü Kurutacağız

Bakan Güler, yaptığı açıklamada terör örgütü PKK’nın kökünü kurutacaklarını vurgulayarak, Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde şehit olan askerleri yâd ederek rahmet diledi.

“TERÖRLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

Irak ve Suriye’nin kuzeyindeki operasyonların devam ettiğini belirten Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler şunları kaydetti: “Terörle mücadele faaliyetlerimize ilişkin bilgi sunacağım. Öncelikle sözlerimin başında; asil milletimizin güvenlik ve huzuru için sınırlarımızın ötesinde fedakârca görev yaparken şehadet makamına ulaşan kahraman evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar; şehitlerimizin kederli ailelerine ve asil milletimize de başsağlığı diliyorum. Aziz şehitlerimizin ruhları şâd, mekânları cennet olsun.

“AĞIR DARBELER İNDİRDİK”

Bugüne kadar terörle mücadelede; yurt içinde ve sınır ötesinde icra ettiğimiz başarılı operasyonlar ile terör örgütüne çok ağır darbeler indirdik, örgütün hareket kabiliyetini bitme noktasına getirdik. Terörle Mücadele’de elde ettiğimiz tüm başarılarda en büyük pay, aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize aittir. Şehit ve gazilerimiz, asil Türk milletinin özgürlüğünün simgesi, vatan sevdasının ölümsüz temsilcileridir. Vatan ve bayrak aşkıyla canlarını feda eden kahraman şehitlerimiz, şüphesiz ki şanlı tarihimizin en müstesna köşesinde yerlerini almışlardır. Şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkacak; onların fedakârlıklarını daima şükran ve minnetle yâd edeceğiz.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme