TEŞEKKÜRLER ELAZIĞ

İmtiyaz sahibi Ahmet Paki Kaymaz Elazığ Mavi Haber Gazetesi'nin 1. yılını doldurmasının heyecanını, mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti…

Yaklaşık 25 yıldır basın camiasının içerisindeyim. Gazetecilik mesleğinin ne kadar zor olduğunu yaşayarak gördüm. Dikenli telde yürümek gibi…

Cesur, dürüst ve vatansever insanların birçok bel altı iftirayı göze alarak şerefli duruş sergileyebilmeleri gerçekten takdire şayan bir durum.

Gazete çıkarma fikrimde tüm riskleri göze alarak adalet terazisinin merkezinde durma cesareti göstermeme sebep olan kader ortağım ve iş ortağım Hakan Doğan’a, gazetemizin genel yayın yönetmeni kıymetli dostum Av. Cengiz Gülaç’a ve hayatımın her aşamasında sırtımda ki dağ olan Ağabeyim Nafiz Koca’ya teşekkür etmeden geçmek ne mümkün?

Yapacaksak en iyilerden olalım dedik ve her türlü riski göze aldık.

KİMSELERE İFTİRA ATMADIK, KİMSELERDEN NEMALANMADIK!

1 yıl gibi kısa bir sürede, tarafsızlığıyla, cesaretiyle hakkı ve haklıyı her daim kollayan zor ama doğru olduğuna inandığımız yoldan asla vazgeçmedik. 

Kimselerin cesaret edip de konuşamadığı konuları alçak sesle değil, yüksek sesle boğazımız yırtılırcasına çığırarak sizlere duyurmaya çalıştık.

Duruşumuzdan ve şahsiyetimizden asla ödün vermedik.

Kimselere iftira atmadık, kimselerden nemalanmadık.

Doğru ve dürüst kalmak için hamdolsun bacaklarımız titremedi.

Gazetemizin seçkin yazar kadrosu, kader arkadaşlarım, cesur yürek köşe yazarlarımıza da teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Okuyucularımızdan o kadar güzel destek mesajları aldık ki, kimselere eyvallah etmeden yere daha sağlam bastık.

Okuyucularımız bize can oldular, yar oldular.

Buradan benim için çok ama çok özel olan Mavi Haber Gazetesi okurlarına teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte ilk yılımızdan daha heyecanlı, daha cevval, her zaman olduğu gibi kimselere eyvallah etmeden dik duruşumuzu bozmayacağımıza dair okurlarımıza söz veriyorum.

Elazığ Mavi Haber Gazetesi, Mavi Radyo ve MAVİ TV YouTube kanalı olarak, şehrimiz adına mas mavi bir gelecek temenni ediyorum.

Son bir yıl içerisinde sizlere fragmanını yaşattığımız duruşumuz, yayın şeklimiz ve cesaretimiz, sizlerden aldığımız destek ile yapacaklarımız adına bizleri ziyadesiyle heyecanlandırıyor. 

Buradan Mavi Medya Grup olarak bundan sonraki dönemde daha ses getirecek farklı program tarzları ile duruşumuzu bozmadan şehir adına sesimizin daha gür çıkacağını net bir şekilde söyleyebilirim. 

Bizleri takip etmeye devam edin.

Bizler için farkındalığı olan özel insanlarsınız.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme