• Haberler
  • Genel
  • TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Toplandı

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Toplandı

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu'nda bir araya gelerek İcra Kurulunu belirledi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan da Genç Girişimciler ile bir araya geldi.

Elazığ İş Dünyası’nın Yeni Yüzleri, Geleceği...

TOBB Elazığ Genç Girşimciler Kurulu ile bir araya gelen Başkan Alan, “TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu, genç girişimcilerin iş dünyasına katılmasını teşvik etmek, yeni fikirlerin yeşermesine yardımcı olmak ve girişimcilik ruhunu desteklemek amacıyla kurulmuş bir platformdur. Bu oluşum, Elazığ iş dünyasının geleceğini şekillendirecek, yenilikçi ve dinamik liderlerin yetişmesine olanak tanır. Bahsettiğim sorumlulukları üstlenen ve Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Ahmet Kutlu'yu, bu yeni görevi için tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler Kurulu Toplandı

Meclis toplantı odasında bulunan bütün genç girişimci arkadaşlarımız, Elazığ iş dünyasının taze ve yeni yüzleri olacaklar. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, genç girişimcilerimizden büyük beklentiler içerisindeyiz. Gelecekte şehrimizin iş dünyasına yön verecekler, yeni iş fikirleriyle inovasyonu teşvik edecekler ve iş dünyasının gelişimine katkı sağlayacaklar. Genç girişimcilerimizin bu önemli misyonlarını yerine getireceklerine olan inancımız tamdır.

Bu vesile ile 2022-2026 Hizmet dönemi boyunca, genç girişimcilerimizle birlikte çalışarak güçlü bir farkındalık oluşturacağımıza olan inancımızı yinelemek istiyorum. Bu dönem, Elazığ İş Dünyası için büyük bir potansiyel barındırıyor ve genç girişimcilerimizle birlikte bu potansiyeli en üst düzeye çıkarmak istiyoruz.

Son olarak, Kıymetli Genç Girişimciler Kurulu Üyelerimizin seçim sonuçlarının ilimize ve iş dünyamıza hayırlar getirmesini diliyor, hepsine yeni görevlerinde başarılar ve ilham dolu bir dönem geçirmelerini temenni ediyorum.

Bu birlikteliğin, Elazığ'ın ekonomik büyümesine ve iş dünyasının gelişimine büyük katkı sağlayacağına inanıyor, hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ BİZLERE ÖRNEK OLUYOR

TOBB Elazığ Genç Girşimciler İcra Kurulu Başkanı Ahmet Kutlu ise, “Öncelikle TOBB Elazığ Genç Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri sonucunda başkanlığa seçilmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk içerisindeyim. Başta Seçim süreci boyunca bütün Genç Girişimci adaylarına destek veren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İdris Alan’a ve İcra Kurulumuz içerisinde bana güvenerek destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme