Topçu: Bu Memleket Sahipsiz Değil

Güneykent Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Topçu'dan Eti Krom Yıldırım A.Ş sahibi Ali Rıza Yıldırım'ın konuşmalarına tepki gösterdi….

Eti Krom Yıldırım A.Ş sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın kamuoyuna yansıyan hadsiz açıklamalarına tepkiler artarak devam ediyor.
Güneykent Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Topçu yaptığı açıklamada Elazığ çocuğunun emeğine alın terine göz diken işçinin hakkına girenlere fırsat vermeyeceklerini belirterek;

"İŞÇİLERİN HAKKINA GÖZ DİKENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

“Bu memleket sahipsiz değil. Elazığ’ın en büyük yerleşim alanı olan Güneykent Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2867 üyemiz ile gerekirse boysa boy, gövde ise gövde hodri meydan, işçinin emeğiyle aldığınız kazanımların hakkını işçiye verin. Vereceksiniz.”dedi.
Güneykent Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Topçu’dan Eti Krom Yıldırım A.Ş sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın konuşmalarına tepki gösterdi….

Eti Krom Yıldırım A.Ş sahibi Ali Rıza Yıldırım’ın kamuoyuna yansıyan hadsiz açıklamalarına tepkiler artarak devam ediyor.
Güneykent Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Topçu yaptığı açıklamada Elazığ çocuğunun emeğine alın terine göz diken işçinin hakkına girenlere fırsat vermeyeceklerini belirterek; “Bu memleket sahipsiz değil. Elazığ’ın en büyük yerleşim alanı olan Güneykent Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2867 üyemiz ile gerekirse boysa boy, gövde ise gövde hodri meydan, işçinin emeğiyle aldığınız kazanımların hakkını işçiye verin. Vereceksiniz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme