Toplu Aşılama Propagandası

Eris varyantı için vatandaşlarda soru işaretleri ve tedirginlikler devam ederken Sağlık Bakanı Koca, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eris varyantı için vatandaşlarda soru işaretleri ve tedirginlikler devam ederken Sağlık Bakanı Koca, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bir propaganda yürütüldüğünü söyleyen Bakan Koca, şu an için herhangi bir toplu aşılama öngörmediklerini söyledi. Bakan Koca, "Geldiğimiz noktada bir propaganda yürütülüyor. Toplu aşılama propagandası. Toplu aşılamaya kesinlikle ihtiyaç duyulmayan bir dönemdeyiz. Biz gerekli olduğunda gerekeni yaptık. Kapanma gibi toplu tedbirler artık söz konusu değil" dedi.

Koronavirüsün varyantlarından biri olan Eris için tedirginlik sadece Türkiye'de değil tüm dünyada devam ediyor. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan ise konu ile ilgili olarak aydınlatma açıklamaları geliyor. Bakan Koca, resmi sosyal medya hesabı X'ten bugün gerçekleştirdiği açıklamada Eris için toplu aşılama olup olmayacağını cevapladı.

Bakan Koca, şu an için toplu bir aşılama öngörmediklerini söylerken, "Geldiğimiz noktada bir propaganda yürütülüyor. Toplu aşılama propagandası. Toplu aşılamaya kesinlikle ihtiyaç duyulmayan bir dönemdeyiz. Biz gerekli olduğunda gerekeni yaptık. Kapanma gibi toplu tedbirler artık söz konusu değil" dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme