• Haberler
  • Genel
  • Toplu İş Sözleşmesi 2. Yıl Zam Oranı Belli Oldu

Toplu İş Sözleşmesi 2. Yıl Zam Oranı Belli Oldu

Sendikamız ve Elazığ Belediyesi arasında imzalanan ve 2023-2025 Yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesi 2. Yıl zam oranı Türkiye İstatistik Kurumunun açıklamış olduğu verilere göre belirlenmiş oldu.

Buna göre; Elazığ Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş.’de görevli üyelerimizin günlük yevmiyeleri ve sosyal haklarındaki artış %71.60 oranında olacaktır.
Şube Başkanımız Mustafa BAHÇECİ’nin Toplu İş Sözleşmesiyle ilgili; “Elazığ Belediyesiyle imzalamış olduğumuz TİS’nin 2. Yıl zam oranı belli oldu.

TÜİK verilerine göre üyelerimizin mali ve sosyal haklarına %71.60 oranında zam uygulanacaktır. 2. Yıl zam oranı üyelerimiz tarafından da sevinçle karşılanması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir.

Belediye Başkanımız Sayın Şahin ŞERİFOĞULLARI’nın, imzalamış olduğumuz sözleşmenin başından sonuna kadar büyük emek ve gayretleri olduğunu, üyelerimiz ve Hizmet-İş Sendikası adına başta Kıymetli Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğullları ve emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme