Trafik Magandalarına Ceza

Elazığ Malatya Caddesi'nde trafikte makas atarak ilerleyen iki sürücü tespit edilerek cezalandırıldı…

Elazığ'da kırmızı ışıkta yan yana gelen önce yarışan ardından makas atarak trafik güvenliğini tehlikeye atan araçlara cezai işlem uygulandı…

Elazığ’da iki otomobilin önce yarışması ardından makas atması cep telefonu kamerasına yansıdı. Malatya Caddesi Hazardağlı Kavşağından Tofaş Kavşağı istikameti yönünde yan yana gelen iki otomobil sürücüsü önce trafikte tehlikeli hareketler yaparak yarışmaya başladı. Yarışan otomobiller daha sonra makas atarak ilerlerken, o anlar bir başka araçta bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıması sonucu harekete geçen Elazığ Emniyeti KGYS incelemesinde tescil plakaları tespit etti.

Konuyla ilgili olarak Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “03.03.2024 günü bazı basın ve medya kuruluşlarında da yer alan, Malatya Caddesi Hazardağlı Kavşağından Tofaş Kavşağı istikameti yönünde ilerleyen 2 aracın birbiriyle yarış halinde ve makas atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü görüntülerin, yapılan KGYS incelemesinde tescil plakaları tespit edilerek Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz tarafından gerekli cezai işlem uygulanmıştır.”denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme