Transfer Tahtası Açılacak Mı?

TFF 3. Lig 2.Grup'ta bir üst lige yükselme mücadelesi veren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da yönetim, transfer tahtasını açmak için çalışmalarını sürdürüyor…

Profesyonel kulüpler, yerli ve yabancı futbolcuları renklerine bağlamaya devam ederken, gözler Elazığspor’a çevrildi. Transfer Tahtası için uğraş veren Elazığspor için taraftarın meraklı bekleyişi sürüyor…

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi 11 Ocak Perşembe günü başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 11 Ocak’ta başlayan ara transfer dönemi 9 Şubat Cuma günü tamamlanacak. 2023-2024 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 26 Haziran'da başlayıp 15 Eylül'de tamamlanmıştı.

2.Transfer ve Tescil Döneminin başlamasıyla birlikte harekete geçen Serkan Çayır Başkanlığı’ndaki Yönetim Kurulu transfer tahtasının açılması hususunda çalışmalarını sürdürüyor. Sezon başında kadrosuna kattığı Cengizhan Akgün’le yollarını ayırma kararı alan Elazığspor’da gündem transfer tahtası. Bu konuda görüşmelerini sürdüren Serkan Çayır ve yönetim kurulu geçmiş dönemlerde forma giyen yabancı oyuncuların dosyalarını kapatmak için çabalarını sürdürüyor. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre yabancı oyunculara alacakları için teklifini yapan Bordo-Beyazlı Yönetimin bu futbolculardan gelecek cevaba göre hareket edeceği öğrenildi.

B PLANI VAR MI?

Transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcayan Başkan Serkan Çayır ve kurmaylarının tahtayı açamaması halinde ikinci bir B Planı var. 9 Şubat Cuma günü mesai bitiminde sona erecek 2.Transfer Tescil Dönemi'nde tahtayı açamama durumunda Bordo-Beyazlı Temsilcimizin, mevcut futbolcularıyla yola devam edeceği spor servisimize gelen bilgiler arasında.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme