• Haberler
  • Genel
  • TÜMKİAD İşadamları Derneğinden Örnek Davranış

TÜMKİAD İşadamları Derneğinden Örnek Davranış

TÜMKİAD İşadamları Derneği Cumhuriyetin 100. Yılında çocukların kışlık ihtiyaçlarını karşıladı.

“Tümkiad İşadamları Derneği olarak, Cumhuriyetimizin 100. yılında geleceğimize yön verecek umudumuz olan sevgi evlerinde yaşayan çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla buradayız.”

Elazığ TÜMKİAD (Tüm Kalkınma İşadamları ve Girişimciler Derneği) İl Başkanı kış aylarına girdiğimiz şu günlerde yetim çocuklara yönelik kışlık giyim yardımında bulundu.

Denilen açıklamada; “Devletimizin şefkatli ellerinde büyüyen bu yavrularımız bizim umut kaynağımızdır. İnanıyorum ki yapılacak her türlü yardım, bu çocuklarımızın geleceğine ışık tutacaktır.

Tüm vatandaşlarımızın duyarlı olup sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza el uzatmalarını ve onların yüzündeki tebessümü görmelerini gönülden arzuluyorum. Ayrıca, TUMKİAD ailesi olarak çocuklarımızın her daim yanında olduğumuzu da belirtmek isterim. Tebessümün bedava olduğunu söyleyen Tebrizi'nin güzel bir sözü vardır: "Tebessüm alanı mutlu eder, veren üzmez." Bu anlamda, iş dünyası olarak daima bu ülkenin evlatlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yerverildi.

TÜMKİAD İşadamları Derneğinden Örnek Davranış

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme