• Haberler
  • Spor
  • Türk Futbolunun İklimini Değiştireceğiz

Türk Futbolunun İklimini Değiştireceğiz

18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak TFF Genel Kurulu'nda başkanlık için adaylığı açıklayan Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu Türk Futbolunun Gelişimi için hedeflerini açıkladı…

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu Türk futbolunun gelişimini, rekabet gücünün artırılması ve uluslararası alanda daha etkili bir konuma gelmesi için çalışacaklarını belirterek; “Türk futbolunun potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaracağız.”dedi.

FUTBOLUN HER ALANINDA YAPISAL REFORMLAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Türk Futbolunda, altyapıdan üst düzeye kadar geniş kapsamlı bir iyileştirme ve modernizasyon çalışmasının gerekli olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu; “Türk Futbolunda değişim dönüşüm ve yeniden yapılanma sürecinde; Türk futbolunun gelişimini, rekabet gücünü artırılması ve uluslararası alanda daha etkili bir konuma gelmesi hedeflerimiz arasındadır. Türk Futbolunda, altyapıdan üst düzeye kadar geniş kapsamlı bir iyileştirme ve modernizasyon çalışması gereklidir. Futbolun tüm paydaşları ile iş birliği yaparak, futbolun her alanında yapısal reformlar gerçekleştirilerek, Türk futbolunun daha rekabetçi, adil ve sürdürülebilir bir hale gelmesi hedefimizdir. Futbolun sadece bir spor olmanın ötesinde, bir toplumsal hareket ve ulusal gurur kaynağı olarak algılanmasını sağlayarak, Türk futbolunun potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkaracağız.”diye konuştu.

Türk Futbolunun İklimini Değiştireceğiz

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme