Türkeş Anısına Fidan Dikildi

Elazığ Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş'in 106. Doğum Yılı nedeniyle fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Harput Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Atilla Çerkez, Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha Aygen ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

AYGEN: NEFES OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ


Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha Aygen, çevrecilik milliyetçiliktir anlayışı ile Alparslan Türkeş’i 106. Doğum yılında fidan dikim etkinliği ile anmak istediklerini söyleyerek, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 106. Doğum gününde Ülkü Ocakları Elazığ İl Başkanlığımızın oluşturmuş olduğu Harput’ta bulunan Hatıra Ormanı’na Türkiye’mizin 100. Yılına ithafen 100 fidanımızı diktik. Gelecek nesillere nefes olmaya devem edeceğiz. Çevrecilik milliyetçiliktir düsturuyla hareket ettiğimiz bu tür etkinliklerimizi sürekli devam ettireceğiz” dedi

BAL: OCAK BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER


MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Alparslan Türkeş’in 106 yaş gününü böyle bir etkinlik ile anmak istediklerini söyleyerek, “Öncelikle ülkü ocaklarımıza böyle kıymetli bir organizasyon yaptıkları için çok teşekkür ediyorum.

Merhum Başbuğumuzun doğum günü münasebetiyle yıllar öncesinden temeli atılan Alparslan Türkeş Ormanı’nın her yıl, her gün, her zaman içerisinde ağaçlanarak hem doğayı güzelleştirmek hem Elazığ’ımızı güzelleştirmek adına hem de Başbuğumuzun ölümsüzleşmesi adına çok güzel bir organizasyon, çok güzel bir alan ben Ocak Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.

Tabiki bu 100 ağaçla sınırlı değil ağaç dikiminde sürelerinin tamamında ülkücü gençlerimiz teşkilat mensuplarımız sürekli burada ağaç ekimi yapıyorlar. Çok geniş bir alan, inşallah yıllar sonra bizim diktiğimiz ağaçların gölgesinde ülkücü gençlik, ülkücü nesil buralarda piknik yapacaklar” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme