Türkiye Kupası Nerede Oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmesi olan 23 Elazığ Fk-Konyaspor Müsabakası Elazığ Atatürk stadyumunda oynanacak.

Ziraat Türkiye kupası 3. Tur kuraları Salı günü çekilmiş ve temsilcilerimizden Elazığspor; Mustafa Kemal Paşa spor, 23 Elazığ FK ise süper lig ekiplerinden Konyaspor’la eşleşmişti.

Elazığspor, iç saha maçlarını Atatürk stadyumunda oynamaya devam ederken, 23 Elazığ FK da lig maçlarını Doğukent Hıdır Bilek stadyumunda oynuyordu.
Ancak Ziraat Türkiye kupası 3. Turunda süper lig ekiplerinden Konyaspor’la eşleşen ve maçını Elazığ’da oynayacak olan 23 Elazığ FK, kupa maçının Atatürk stadyumunda oynanması için gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren’le görüşerek talebini iletmişti.

Gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren, o tarihlerde stadyum zemininin bakımda olacağını belirterek, Elazığspor ve 23 Elazığ FK’nin kupadaki 3. Tur maçlarını Doğuken’te oynanmasının planlandığını belirtmişti.

23 Elazığ FK basın sözcüsü Fatih Çakar, yaptığı açıklamada, Konyaspor kulübünün de istemesi nedeniyle 23 Elazığ FK-Konyaspor Ziraat Türkiye kupası 3. Tur karşılaşmasının muhtemelen 29 Ekim’de saat 17.30’da Elazığ Atatürk stadyumunda oynanacağını duyurdu

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme