• Haberler
  • Asayiş
  • Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Şahıs Gözaltına Alındı

Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Şahıs Gözaltına Alındı

Elazığ Sanayi Mahallesi'nde Uyuşturucu Operasyonu.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Merkez İlçe, Sanayi Mahallesinde ikamet eden H.B. ve E.B. isimli şahısların uyuşturucu maddelerini piyasaya sürecekleri bilgisi alınmasıyla operasyon başlatıldı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde şahısların ikametlerine yapılan operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik icra edilen operasyon neticesinde; Merkez İlçe, Sanayi Mahallesinde H.B. ve E.B. isimli şahısların ikametinde gerçekleştirilen arama sonucunda ; (1600) Adet Exctacy Uyuşturucu Hap, (300) Gram Toz Esrar, (65) Gram Skunk uyuşturucu maddesi, (1) Adet Hassas Terazi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar adli makamlardaki işlemlerine müteakip çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştır. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla faaliyetlerine azim ve kararlılıkla sürdürmektedir.”denildi.

Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Şahıs Gözaltına Alındı

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme