Uyuşturucuyu Bakın Nasıl Saklamış

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda durumundan şüphelenilerek durdurulan şahsın midesinden 97 parça halinde 742 gram metamfetamin çıktı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımı ve sevkiyatının engellenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

ÜST ARAMASINDA

Bu kapsamda yapılan çalışmalarda, Sınır illerinden ülkemize giriş yapan ve akabinde yolcu otobüsü ile İstanbul’a gitmekte olan yabancı uyruklu 1 şüpheli şahsın Elazığ’da yapılan üst aramasında; 21 parça halinde 168 gr Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

İÇ BEDEN MUAYENESİ NETİCESİNDE

Şüpheli şahsın midesinde uyuşturucu madde olabileceği değerlendirilerek Fırat Üniversitesi Hastanesinde yapılan iç beden muayenesi neticesinde; 97 parça halinde 742 gr Metamfetamin maddesi olduğu tespit edildi. Mide ve bağırsaktan doğal yollarla çıkartılması sağlandı. Toplamda 118 parça halinde 910 gr Metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan gözaltınan şüpheli şahıs Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme