• Haberler
  • Genel
  • Vaat Edilmiş Topraklarda Türkiye'den 22 İl Var

Vaat Edilmiş Topraklarda Türkiye'den 22 İl Var

İsrail ile Hamas arasındaki savaşın perde arkasıyla ilgili bomba açıklamalar yapan Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, İsrail'in asıl hedefinin PKKİSTAN olduğunu açıkladı ve gerekçelerini ise şöyle sıraladı.

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, MedyaTava TV'de yaptığı açıklamalarda, ABD ve  İsrail'in PKKİSTAN adını verdiği bir devlet kurma hedefinin Türkiye'yi hedef aldığını iddia etti. Yaycı, PKKİSTAN'ın İsrail'in kuklası olacağını ve İsrail'in, Suriye'nin doğusunda PKK tarafından kontrol edilen bölgelere yönelik işgal girişimlerinin Türkiye ile komşu olmasına yol açabileceğini öne sürdü.

“İSRAİL'E VAAT EDİLMİŞ TOPRAKLARDA TÜRKİYE'YE AİT 22 VİLAYET VAR”

Röportajında Yaycı, İsrail'e vaat edilmiş topraklarda Türkiye'ye ait olduğunu iddia ettiği 22 vilayet bulunduğunu söyledi ve bu nedenle PKK-YPG'nin ABD ve İsrail tarafından desteklenerek Türkiye'ye karşı kullanılan bir güç olarak kullanılacağını savundu.

Yaycı, İstanbul’da katıldığı  Elazığ günlerinde yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi, “Sevr Antlaşması imzalanınca büyük İsrail’in önü açılmıştır. Bunu çöpe atan Gazi Mustafa Kemal önderliğindeki Türk milleti olmuştur. İşte o Türk milleti, İstiklal Harbi mücadelesini yaparak o haritayı, o anlaşmayı çöpe atmıştır. Dolayısıyla, Siyonizm’in önündeki en büyük engel Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığıdır, mevcut sınırlarıdır.

“Siyonizm’in hayallerinde Elazığ toprakları da var”

Siyonizm ne demek? Siyon dağına ulaşmak, orayı alma felsefesi. Yani büyük İsrail felsefesi. Büyük İsrail’in vadedilmiş toprakları bizim 22 tane vilayetimizi kapsıyor. Bunun içinde Elâzığ da var. Dikkat! Dikkat! Elazığ’a kimse bir şey yapamaz da... Böyle bir şey olmaz da... Bilin diye söylüyorum. Yoksa ne Türkiye’ye ne Elazığ’a hiç kimsenin gücü yetmez. Ama bilin yani böyle bir hayalleri var.”

Vaat Edilmiş Topraklarda Türkiye'den 22 İl Var

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme