Vali Hatipoğlu Basın Mensuplarıyla Buluştu!

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, basın mensupları ile kahvaltı programında buluştu. Hatipoğlu, Elazığlıları yiğit ve vatanperver insanlar olarak bildiğini söyledi. Hatipoğlu, görev süresi boyunca idarede güvene dayalı bir yapı oluşturmaya çalışacağını dile getirdi.

Resmi gazetede yayımlanan atama kararnamesiyle Elazığ Valiliğine atanan ve 17 Temmuz’da göreve başlayan Vali Numan Hatipoğlu düzenlediği kahvaltı organizasyonunda basın mensupları ile bir araya geldi.

"ELAZIĞLILAR ÇOK VATANPERVER"

Elazığ İl Özel İdaresinde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Numan Hatipoğlu, daha önce Elazığ’a geldiğini belirterek Elazığlıları yiğit ve vatanperver insanlar olarak söyledi. Hatipoğlu, “Elazığ daha önce Güneydoğu hizmetim sırasında birkaç kez bulunduğum aynı zamanda hem İstanbul’daki görevim sırasında hem de üniversite hayatım sırasında Elazığlıların ne kadar yiğit vatanperver insanlar olduğunu gördüğümü ifade etmek isterim. Yani öncelikle tanıdığım Elazığlılar nezdinde gerçekten gakkoşlar diyarı deniyor. Ama benim gözümde civanmert, yiğit bir dağa sırtını dayarcasına dayanabileceğin sokaklarında, caddelerinde güvenle dolaşabileceğin misafirperver vatandaşlarımızın bulunduğu bölge” dedi.

Vali Hatipoğlu Basın Mensuplarıyla Buluştu!

"GÜVEN ESASLI BİR YAPI OLUŞTURACAĞIZ"

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, idarede güven esasına dayalı bir yapı oluşturmaya gayret gösterdiklerini ifade ederek Görev süresi boyunca basınla da iletişimin şeffaf bir şekilde yürütüleceğini kaydederken, “İdarede güvensizlik esasına dayanan bir yapıdan ziyade güven esasına dayalı bir yapıyı oluşturmaya çalışıyoruz. Elbette ki denetliyoruz, inceliyoruz bu beyanı perde arkasında. Basınla buradaki iletişimimizin mümkün olduğunca açık ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesini arzu ediyorum. Biz gazete haberlerini şikâyet olarak almıyoruz. Bizi yönlendirmek için kurulmuş bir mekanizma olarak alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme