Vicdanınız Batsın!

Asgari ücret açıklanır açıklanmaz BİM tarafından mağaza sorumlularına mesaj gönderildi. 'Etiket Değişimleri için mesaiye kalın'

BİM, mağaza sorumlularına asgari ücret açıklamasının hemen ardından sms ile ulaşılmış olup etiket değişimi için mesaileri ayarlamaları isteğinde bulunduğu öğrenildi…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı bu haberde iken açıklanan rakamdan sonra market raflarındaki etiketler anında değişti. Özellikle de BİM, asgari ücret açıklanır açıklanmaz zamma koştu. Bütün şube müdürlerine görenleri şaşkına çevirecek talimat geldi.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLANIR AÇIKLANMAZ O MESAJ GELDİ

Asgari ücret açıklanır açıklanmaz BİM tarafından mağaza sorumlularına mesaj gönderildi. Söz konusu mesajın içeriğinde etiket değişimi için mesai ayarlamaları istendi. BİM’in Mağaza müdürlerine attığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

“Bütün şube müdürlerine; belirtilen fiyat değişikliklerinin yapılması, etiket değişimleri için mesaiye kalma dahil bütün tedbirlerin alınmasını rica ederim.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme