Vizyon Butik Otel Nailbey'de Hizmete Açıldı

Elazığ'da konaklama sektörü üzerine hizmet verecek yeni bir butik otel açıldı.

Vizyon Butik otel düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Elazığ Nailbey mahallesinde hizmete giren Vizyon Butik Otel açılışına Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kurum ve STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Butik otelin güvenilir bir otel olduğunu belirten Eski Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, "Kardeşim Muhammet Kaya'nın ellerine sağlık. Hizmete giren misafirhane en güzel şekilde kalabileceğiniz ve güvenebileceğiniz bir otel. İlimize hayırlı olsun." Dedi

Elazığ'ı turizm de tanıtmak için gayret ettiklerini belirten işletme sahibi Muhammet Kaya ise “Hizmet verecek olan Vizyon Butik Otelin açılışını gerçekleştirdik. Gelen bütün misafir ve dostlarımızdan Allah razı olsun. Açılışını yaptığımız bu otelin ilimize hayırlı olmasını bekliyoruz. Hep söylüyoruz Elazığ güzel bir il. Elazığ'ı turizm de tanıtmak için gayret ediyoruz. Bunun için konaklama öncelikli şart, güzel konaklanacak yerler olacak ki insanlar gelsin ve şehrimize hizmet gelsin. Bu konuda Elazığ'ın bir takım eksiklileri var inşallah onları da zamanla gidereceğiz." dedi.

Vizyon Butik Otel Nailbey'de Hizmete Açıldı

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme