Yangın Başladı mı Önünü Alamayız

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor - Elazığspor maç esnasında ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor Avukatı Kurtuluş Murat Şahin'in iftiralarına karşı çok sert bir açıklamada bulundu.

BBP Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, yaptığı açıklamada “Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor yangını başladı, söndürmezsek önünü alamayız” dedi.

“KİMSENİN HADDİ DEĞİL”

Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan, "Elazığ’dan bütün Türkiye’ye duysun, Elazığspor’umuzun ve Elazığspor’a gönül vermiş kıymetli gençlerimizin yaşadığı aşağılık olayları en sert şekilde kınıyorum! Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor Avukatı Kurtuluş Murat Şahin’i de ayrıca kınıyorum. Dünya bilmeli ki; Biz Elazğlıların Vatanımıza ve Milletimize olan bağlılığımızı sorgulamak kimsenin haddine değil.” dedi.  

Elazığspor’umuza destek vermek için maça giden 15 yaşlarında bir genç kardeşimize, hem de deplasmanda saldırıya uğrayan kitleyi korumakla görevli o şehrin Emniyet Mensubu tarafından aşırı bir şiddete maruz kalmasını asla kabul edilemeyiz diyen Başkan Ertan, şöyle devam etti:

“AŞAĞILAMALARIN ALTINDA KALAMAYIZ”

“Genç kardeşlerimizin ve orada bulunan hemşehrilerimizin suçsuz yere canını yakan art niyetli kişileri en sert şekilde kınıyor, cezalandırılmasını istiyoruz.

Elazığ meselelerinde tepkilerimiz ve reflekslerimiz çok yüksek ama bu tepki ve reflekslerimizi ortaya koyarken yasaların dışına çıkmayacak, şiddete başvurmayacağız. Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor’un Avukatı Kurtuluş Murat Şahin’in iftiralarına sessiz kalacak değiliz. Elazığ milletinin hassasiyetleri üzerindeki hassasiyetler, yapılan aşağılamaların altında da kalamayız. Haddini bilmeyen hala saçma açıklamalar yapanları cezalandırılmadan gündemden çıkarılmamalı.

“ELAZIĞSPOR GENÇLERİNE SAHİP ÇIKILSIN”

Bugünlerde milliyetçilik bir sınavdan geçiyor. Elazığ örfünü ve ananesini sonuna kadar yaşayan ülkemiz zora girdiği dönemlerde ülkemizden yana milletimizden yana bağımsızlığımızdan devletimizden yanında taraf olmuştur. Bu nedenle yangını başladığında söndürmezsen önünü alamazsın. Herkes gereken tepkileri gösterip Elazığ, Elazığspor’a ve gençlerine sahip çıkmalıdır” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme