Yaşatmak Yaşamaktan Güzeldir

İlimizin cerrahi işlemlerin görünmez kahramanları Fatih Orhan, Aydan Ayverdi, Ahsen Yıldız, Fatih Emre Emül, 15 Şubat Ameliyathane Hemşireleri Günü dolayısıyla değerlendirmelerde bulundular…

Avrupa Ameliyathane Hemşireleri Derneği 2006 yılında cerrahi ve ameliyathane hemşirelerinin yaptıkları işleri daha görünür kılabilmek için 15 Şubat’ı Avrupa Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Günü olarak kutlamaya başladı.

Avrupa Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Günü ülkemizde de 2010 yılından itibaren her yıl bir konu başlığı belirlenerek çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır. Tempo gerektiren bölümlerinden olan ameliyathaneler yüksek oranda teknik bir alandır ve bu alanda çalışmak daha büyük bir sorumluluk gerektirmektedir. Ameliyathane hemşireleri, temel yaşamsal gereksinimlerinin son derece önemli olduğu bir ortamda çalışmaktadırlar. Hastalara ve doktoralara karşı sorumlulukları çok büyüktür. Bu kapsamda 15 Şubat Ameliyathane Hemşireleri Günü olarak kutlanır.

İlimizin başarılı Ameliyathane Teknikerleri Fatih Orhan, Aydan Ayverdi, Ahsen Yıldız, Fatih Emre Emül, 15 Şubat Ameliyathane Hemşireleri Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundular.

Yaşatmak Yaşamaktan Güzeldir

ORHAN; “BU ANLAMLI GÜNDE BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN GÜNIŞIĞI GAZETESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.”

Ameliyathane Teknikeri Fatih Orhan; “Tüm mesailerini sabah ameliyathanede başlayıp akşam ameliyathanede bitiren ve cerrahi işlemlerin görünmez kahramanları olan, 'Ameliyathane Teknikeri günü kutlu olsun. Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan Günışığı Gazetesine teşekkürlerini iletti” Dedi

AYVERDİ; “TÜM AMELİYATHANE HEMŞİRE LERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Ameliyathane Teknikeri Aydan Ayverdi; “Gece gündüz demeden sağlığınız için çalışan tüm ameliyathane hemşirelerimizin günü kutlu olsun.” Dileklerinde bulundu…

YILDIZ; “YAŞATMAK YAŞAMAKTAN GÜZELDİR”

Ameliyathane Teknikeri Ahsen Yıldız ise; “Yaşatmak yaşamaktan güzeldir. Tüm ameliyathane hemşirelerin hemşireler günü kutlu olsun”. dedi.

EMÜL; “ACILARI SARARIZ”

Hemşireyim ben yerine göre sus işareti yapar, yerine göre acıları sararım diyen Ameliyathane Teknikeri Fatih Emre Emül “Yerine göre de oturur dert dinlerim. Bu kapsamda Ameliyathane Hemşireler günü kutlu olsun.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme