Ahmet Paki Kaymaz

SANSÜRSÜZ

Ahmet Paki Kaymaz

Kıymetli dostlar, sansürsüz deyince muhtemelen kiminizin aklına +18 düşünceler geliyor. İnanın benimde aklıma +18 düşünceler geliyor ancak bu düşünceler müstehcen şeyler değil. 

Benim aklıma gelen şey, kolay kolay kimsenin konuşamadığı, belki de cesaret edemediği için sadece sesiz düşünme moduyla kendi kendine dertlenen insanları, duygularını ve söylemek istediklerini cesurca söyleyen, hiçbir yerde duyamayacaklarını yüksek sesle anlatan SANSÜRSÜZ programı aklıma geliyor.

Hani, Elazığ basınına “Bunlar tarafsız değil” diyenlerin tarafsızlığı ve cesareti görebilecekleri program, SANSÜRSÜZ.

Bilmeyenleriniz için Mavi Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Av. Cengiz Gülaç ile birlikte yaptığımız SANSÜRSÜZ programımızı izlemeyenleriniz olmuş olabilir.
YouTube kanalımız Mavi TV’de SANSÜRSÜZ programımızın tüm bölümlerini izleye bilirisiniz.

Program ortağım Av Cengiz Gülaç ile yapmış olduğumuz bu hafta ki programımızı şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.

Bu hafta neler konuşuldu başlıklarını sizlere özet geçeyim.

• İddiaya göre Trabzonlu bir iş adamının “Yıkım işleri bize söz verildi” diyerek Elazığlı bir iş adamına ofisinde racon kesmesi ve Elazığlı iş adamının racon kesenlerin ayaklarına sıkması. 

• 31 Temmuz tarihinde yapılacak olan Kent Konseyi seçimlerinin olağanüstü yapılması.

• Elazığ yeni valisi Numan Hatipoğlu’ndan beklentiler.

• Elazığ merkezde kentsel dönüşüm olacak mı?

• Emeklinin 10.000 TL maaş aldığı ülkemde, Hükümet tasarrufa girmişken, Karayolları Bölge Müdürü’nün Audi A8 araca binmesi ve eşinin SUV araca binmesi ne kadar doğru? 

• Sokak köpeklerinin ötenazi ile uyutulması ne kadar insancıl bir davranış?

• Elazığspor transfer çalışmaları ne durumda?

SANSÜRSÜZ programımızı izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu programda şehrimizin göz bebeği Elazığspor’umuzu konuşurken, yönetimin belki de Elazığspor tarihinin en düzgün yönetimlerinden biri olması ve çıtayı epey yükseğe taşıması hasebiyle bizlerden spontane şöyle fikir çıktı.

Bu konuda sizlerin düşüncelerini de merak etmiyor değilim.

Beşiktaş, Fenerbahçe feda sezonu diye taraftarları ve takımı aynı ruh içerisinde bir araya getirerek hem ekonomik sıkıntılarını aşmış hem de o sezon oluşan bu ruh sayesinde şampiyon olmuştu. 

Bence o sezon bu sezon diyerek, hem de böyle bir yönetim varken bizde feda sezonu yapalım. Takımımıza ekonomik olarak destek olalım ve şehrimizde bizleri bir araya getiren takımızın bir üst lige yükselmesi için en doğru zamanı yakalamış olalım.

Şehrimizin zenginleri (Tokiciler) ve herkes, karınca kararınca takımıza ekonomik destek verelim.

Gözbebeğimiz Elazığspor’umuzu layık olduğu yerde yani Süperlig’de görmek için, o eski ve mutlu günlere tekrar geri dönmek için FEDA SEZONU yapmaya ne dersiniz?

Yazarın Diğer Yazıları