Yazıcı, Elazığ'da Temaslarda Bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde Elazığ'a gerçekleştirdiği ziyarette önemli temaslarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Elazığ’a geldi.Havalimanında parti teşkilatı tarafından karşılanan Yazıcı, ilk olarak Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen Genişletilmiş Teşkilat Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve teşkilat üyeleri de hazır bulundu. Yazıcı, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin 22 yıldır tek başına iktidar olduğunu vurgulayarak, partinin Türkiye siyasi tarihinde gerçekleştirdiği uygulamalar ve kazanımların takdirle anılacağını belirtti.

Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletin hukukunu koruma ve yaşam standardını yükseltme çabalarının devam ettiğini ifade etti. “Milletten aldığımız yetki ile Türkiye'nin her alanını ele alıyoruz,” diyen Yazıcı, teşkilatların kardeşlik hukuku içinde çalıştığını vurguladı.

Dünya ile olan ilişkilerde insan odaklı bir yaklaşım benimsediklerini belirten Yazıcı, “"Bize göre yaşama hakkı Londra'da ne ise Bağdat'ta da New York'ta ne ise Şam'da da odur. Özneye, zamana, mekana göre bu kavramlara atfettiğimiz önem asla başkalaşmaz ama kimileri görüyorsunuz. Bunları değiştiriyor." ifadelerini kullandı.

Yazıcı, Türkiye’nin en önemli sorunlarından birinin enflasyon ve hayat pahalılığı olduğunu belirterek, hükümetin bu konudaki çalışmalarının günlük ajandanın bir numarasında yer aldığını aktararak, “2025 yılı itibarıyla enflasyonu 20’lere düşürmeyi hedefliyoruz,” dedi

Siyasetin değerler yerine projeler üzerinden yapılması gerektiğini savunan Yazıcı, Türkiye’deki muhalefetin eksik olduğunu belirtti.

“Muhalefet partileri hep laf üretiyor,” diyen Yazıcı, AK Parti’nin kendisiyle yarıştığını ve icraatlarıyla öne çıktığını vurguladı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme