Yeni Başkandan Birlik Çağrısı

23 Elazığ FK'nın çiçeği burnunda başkanı Arif Osman Gençtürk yayımladığı mesajda Eski Başkan Tuncay Kaymak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti…

17 Temmuz’da gerçekleştirilen genel kurulda 23 Elazığ FK Başkanlığına seçilen Arif Osman Gençtürk 23 Elazığ Futbol Kulübü olarak bu birlikteliği sağlamak adına spor taban birliklerimiz ile ortak bir istişare içinde olacaklarını söyledi. Eski Başkan Tuncay Kaymak ve yönetim kuruluna da teşekkür eden Başkan Gençtürk mesajında şu ifadelere yerverdi;

AMACIMIZ ELAZIĞ FUTBOLUNU DAHA İYİ SEVİYELERE ÇIKARMAK

“Kulübümüze 4 yıl hizmet eden Eski Başkan Tuncay Kaymak ve Başkan yardımcımız Hasan Kaymak'a katkılarından dolayı şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Geçmiş dönemde Asbaşkan olarak görev aldığım bu güzide kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak adına ben ve yönetim kurulumuz bu göreve talip olduk ve Genel kurulumuzun teveccühü ile seçildik. Amacımız 23 Elazığ Futbol Kulübümüzü başarılı ve yarışmacı bir kulübe getirmek, Elazığ futbolunu daha iyi seviyelere çıkarmaktır. Bunu da yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

ELAZIĞLI SPOR SEVERLERİ DEĞERLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ KULÜBÜMÜZÜN YANINDA GÖRMEYİ BEKLİYORUZ.

“Başarı birlik ve beraberlik ile gelir . Bizde 23 Elazığ Futbol Kulübü olarak bu birlikteliği sağlamak adına spor taban birliklerimiz ile ortak bir istişare içinde olacağımızı belirtmek isteriz. Bu noktada tüm Elazığlı spor severleri değerli hemşehrilerimizi Kulübümüzün yanında görmeyi bekliyoruz.

Bu sezon 2. Ligde mücadele edecek olan Elazığımızın bir diğer takımı Elazığspor'a başarılar diliyor, Kulüp olarak her türlü desteği vereceğimizi birlik ve beraberlik içinde olacağımızı belirtmek istiyorum. Saygılarımla..”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme